© Powered by SiteSpirit

 
logo.png

Edith

_23Y1610-a.jpg

mr Edith M. Stouthamer
geregistreerd NMI-mediator en coach
Studie: Rechten
Werkervaring: Leidinggevende in de ICT-branche en Bedrijfsjuriste
Aanvullende opleidingen op het gebied van coaching en mediation.

Edith doet arbeidsmediations en coachingstrajecten voor een groot aantal uiteenlopende opdrachtgevers.

Dit betreft organisaties uit zowel de profit sector als uit de non-profitsector, zoals BOVAG, PsyQ en het Wellant College. Binnen de profitsector had zij opdrachten van high tech bedrijven zoals Econcern, in de financiŽle sector was ING Bank opdrachtgever. En ook werkte zij voor gerenommeerde retailers als Kruidvat, Eye Wish Opticiens en Action.

Buiten haar werkzaamheden met betrekking tot individuele coachings- en mediationstrajecten, is zij ook mediator bij de Stichting Geschillenoplossing Automatisering. En zij werkt als vertrouwenspersoon en coach bij InterCollege Business School.

Edith is getrouwd en heeft 3 kinderen in de leeftijd van 17 tot en met 21 jaar.
(Foto: Denise Keus Fotografie)

Linkedin profiel Edith Stouthamer


Anderen over Edith

"Ze is buitengewoon analytisch en met hart en ziel betrokken bij haar cliŽnten. Door haar intuÔtief scherpzinnige observaties kan zij haar cliŽnten  met nieuwe ogen naar hun eigen  situatie laten kijken waardoor er weer openingen / oplossingen ontstaan. Verder is zij eerlijk, open en kan erg goed luisteren."


"Mediationtraject als zeer prettig ervaren door de prettige en deskundige belegeleiding. Ik ben vooral erg tevreden over het behaalde resultaat. In een relatief korte periode heeft mevrouw Stouthamer de kern van de zaak aan het licht weten te brengen en hier veel duidelijkheid in verschaft bij beide partijen. Hierdoor konden we snel tot een (passende) oplossing voor het conflict komen".

 © 2014 Edith Stouthamer Coaching & Mediation, Koninginneweg 11, Hilversum - Webdesign: Acanthis Communicatie